Ridders op School

Uw evenement is bij ons in vertrouwde handen. Door onze didactische achtergrond en jarenlange ervaring maken wij elk evenement tot een succes.

Ridders op School is een activiteit van Ridders te Paard. Wij specialiseren ons in het organiseren van Riddertoernooien in Nederland en België.

Oprichter, teamleider en paardentrainer Paskal Peemen, is in 1997 afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Tilburg. Na de bekende Riddertoernooien in ‘het Land van Ooit’, het organiseren van kinderfeesten en projecten voor buitenschoolse opvang, ontstond een nieuwe uitdaging. Samen met een regisseur en een adviseur pedagogiek, is lesmateriaal ontwikkeld dat geschikt is voor alle groepen van het basisonderwijs.

Ridders op School beschikt over alle benodigde vergunningen en verzekeringen. Wij werken met professionele acteurs/stuntmensen en onze paarden zijn van jongs af aan door en door getraind om op te treden tussen mensenmassa’s.

Behalve de Riddertoernooien, organiseren wij diverse andere shows en optredens met acteurs en paarden. Kijk voor de mogelijkheden op www.ridderstepaard.nl.